KDO SMO ?

Kako smo začeli, kaj Vas pričakuje

Nahaja se v Lendavi, v Sloveniji, restavracija Bella Venezia je najboljša italijanska restavracija, ki izžareva italijansko vzdušje in vrhunske jedi. V tej sodobni, a hkrati tradicionalni italijanski restavraciji, boste našli vzdušje, v katerem prevladujejo umetnost in kultura, ambient, v katerem je hkrati možno uživati v vrhunskih jedeh in občudovati razstavljene kipe, slike, skulpture in fantastično zbirko starih motorjev, ki to restavracijo pretvarjajo v pravi kulinarčni muzej.

Medtem ko boste občudovali ambient, v katerem se nahajate, boste uživali v jedeh, ki so pripravljene z veliko predanostjo osebja, ki je vedno pripravljeno nadaljevati tradicijo gostoljublja, toplega vzdušja in dobre hrane. Z željo, da Vam približamo čim več tipičnih italijanskih jedi, iz raznolike ponudbe priporočamo različne vrste domačih testenin izdelanih po italijanskem receptu, ki na poseben način dočarava pravi duh italijanske kuhinje. Priporučamo tudi različne vrste pic. Vsekakor poskusite specialitete kot je mehki in sočni goveji zrezek, bolj znani kot Angus govedina; prvovrstno rdeče meso pečeno na visokokakovostnem lava kamenu, ki ne bo razočaral ljubitelje mesa ter vrhunsko ribo iz Jadranskega morja.

Posebno pozornost dajemo izbri vin. Bogata izbira italijanskih in domačih vin bo dodatno obogatila okus jedi. Če želite praznovati ali preživeti nepozaben večer, lahko poskusite vsem znani tiramisu, tradicionalni beneški kolač. Na koncu večerje vsekakor poskusite pravo italijansko kavo.

V naši restavraciji je pomemben vsak detajl. Notranjost je izpolnjena s skrbno izbranimi barvnimi toni, vzdušje je prijetno: Bella Venezia želi ugoditi vsakemu gostu.

Bella Venezia ni le navadna restavracija, ampak tudi več od tega; edinstveno doživetje, ki izhaja iz užitka druženja, ustvarjanja dobrega vzdušja, občutka zadovoljstva in ljubezni do dobrih stvari – ostalo bo vam v trajnem spominu.

Pridite v Bello Venezio, uživajte v družbi na drugačen način...v hrani, seveda!

Delovni čas

Ponedeljek: ZAPRTO
Torek / Sreda / Četrtek: 10:00-23:00
Petek / Sobota: 10:00 - 00:00
Nedelja: 11:00 - 22:00

Naslov

Mlinska ulica 6G, 9220 Lendava, Slovenia

Kontakt

mail. info@bellavenezia.si
phone. +386 2 577 40 00
mob. +386 51 817 663

    Scroll to top