O NAS - ZAČETEK

Nahajamo se v Lendavi, v Sloveniji, restavracija Bella Venezia je najboljša italijanska restavracija, ki izžareva italijansko vzdušje in vrhunske jedi. V tej sodobni, a hkrati tradicionalni italijanski restavraciji, boste našli vzdušje, v katerem prevladujejo umetnost in kultura, ambient, v katerem je hkrati možno uživati v vrhunskih jedeh in občudovati razstavljene kipe, slike, skulpture in enkratno zbirko starih motorjev, ki to restavracijo spremenijo v pravi kulinarčni muzej.

Medtem ko boste občudovali ambient, v katerem se nahajate, boste uživali v jedeh, ki so pripravljene z veliko predanostjo osebja, ki je vedno pripravljeno upoštevati tradicijo gostoljublja, toplega vzdušja in dobre hrane. V naši restavraciji je pomemben vsak detajl. Notranjost je izpolnjena s skrbno izbranimi barvnimi toni, vzdušje je prijetno: Bella Venezia želi ugoditi vsakemu gostu.

Bella Venezia ni le navadna restavracija, je več od tega; edinstveno doživetje, ki izhaja iz užitka druženja, ustvarjanja dobrega vzdušja, občutka zadovoljstva in ljubezni do dobrih stvari – ostala bo vam v trajnem spominu.

Dobrodošli v restavracijo Bella Venezia, uživajte v dobrih jedeh in naši družbi !

 POSEBNOSTI
crta4

REZERVACIJA
crta3

Delovni čas

Ponedeljek: ZAPRTO
Torek - Nedelja : 10:00-22:00

Naslov

Mlinska ulica 6G, 9220 Lendava, Slovenia

Kontakt

mail: lepe.benetke@siol.net
phone: +386 2 577 40 00
mob: +386 51 817 663

    Scroll to top